Date & time:

22 / 02 / 2020

20:00

Location:

Musikkens Plads 1 DK 9000 Aalborg

PALLE MIKKELBORG & RANDERS KAMMERORKESTER

Blood Sweat Drum + Bass (BSD+B) og Randers Kammerorkester præsenterer under Vinterjazz 2020 et enestående samarbejde med Palle Mikkelborg, som BSD+B har arbejdet regelmæssigt med siden 2007 - bl.a. med genopførelser af værket AURA, som Palle Mikkelborg oprindeligt skrev til Miles Davis i forbindelse med Soning pris overrækkelsen i 1984.

Trompetisten Palle Mikkelborg indtager hovedrollen i et nyt værk "Suite til Vesterhavet" komponeret for to orkestre af Jens Christian “Chappe” Jensen. Sammen med Mikkelborg og sangeren Turid Guldin mødes Randers Kammerorkester og bigbandet Blood Sweat Drum + Bass på scenen og nye sammenhænge opstår, når de akustiske instrumenter og en fin elektronisk klangverden går op i en højere enhed med melodierne og det melodiøse. Desuden spilles uddrag fra tidligere værker bl.a. AURA.

Trompetisten, orkesterlederen og komponisten Palle Mikkelborg opfatter musikken, det filosofiske og det spirituelle som én og samme sag. Det kommer til udtryk i en spillestil, der på samme tid er lyrisk og dramatisk, og hvor inspirationen kommer fra både jazzen, den klassiske musik og østens tankeverden.